Pályázatkészítés

Pályázat, támogatási szerződés, pénzügyi elszámolás

A pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres EU társfinanszírozott projekt lebonyolításának, így egyre nagyobb szükség van olyan pályázatíró cégekre a piacon, akik megbízható működésükkel hozzásegítik a vállalkozásokat az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához.

Cégünk vállalja, hogy felkutatja az összes hazai és Európai Uniós pályázati lehetőséget ügyfeleink számára. A pályázatfigyelést díjmentesen végezzük azon partnereink számára, akik regisztrálják magukat nyilvántartásunkban. A rendszer működtetésének célja, hogy beruházási tervei, elképzelései, céljai és a naprakész információink alapján ki tudjuk választani az Önnek leginkább megfelelő pályázati lehetőségeket.

Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően Ön azonnal értesülhet a legfrissebb információkról, pályázati lehetőségekről. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy az ajánlott lehetőség illeszkedik terveihez és megtiszteli bizalmával cégünket, szakértőink személyes konzultáció keretében segítenek a részletek kidolgozásában. Ennek keretében vállaljuk pályázatának elkészítését és annak benyújtását a közreműködő szervezethez.

  • elnyert támogatás
  • elnyert támogatás
  • elnyert támogatás
  • elnyert támogatás
  • elnyert támogatás

A projekt megvalósulása alatt is szívesen állunk rendelkezésükre és segítünk a támogatási szerződés megkötésében, pénzügyi elszámolások, beszámolók elkészítésében, folyamatos monitoring adatszolgáltatási kötelezettségük teljesítésében.

Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
1133 Budapest, Thurzó utca 5/C fszt. 7.
(7-es kapucsengő)
Telefon: 36 (1) 786 0183
Mobil: 36 (20) 979 9763
FAX: 36 (1) 700 1911
E-mail: info@forrascentrum.hu
Pályázati részleg vezető:
Pigniczki Sándor
Mobil: (36) 20 979 9753
Hitelrészleg:
Mobil: (36) 20 979 9763
Pályázati információk

Blog a pályázatokról

Pályázható gépek listája és vámtarifa száma 2008-ban

Fényképzőgép, targonca, számítógép, mérőműszer, faipari gép, szolárium, feldolgozó gép pályázatból

Ingyenes hitel és pályázatfigyelés

Ne maradjon le a lehetőségekről! Regisztráljon most ingyenes pályázat és hitelfigyelésre!