Széchenyi kártya, mikrohitel

Pályázattal kombinált mikrohitel szakértője

Hitelügyintézés

A vállalkozók gyakran szembesülnek azzal a ténnyel, hogy cégük továbbfejlesztése, egy-egy projekt finanszírozása önerőből már nem megy. Cégünk vállalja, hogy felkutatja az optimális, kedvező feltételű hitellehetőséget ügyfelei számára.

Így könnyebben kivitelezhetővé válik a telephelyfejlesztés, az ingatlanépítés, az új- vagy használtgép beszerzése, személygépkocsi vagy tehergépkocsi vásárlása, az ÁFA finanszírozása, az átmeneti likviditási problémák kezelése. Természetesen a hitellehetőségek kombinálhatók a pályázati konstrukciókkal és így egészen kedvező, a céget kevésbé terhelő finanszírozás alakítható ki.

A hitelkérelmek benyújtásához komoly szakértelmet igénylő üzleti terv elkészítése szükséges, amelyet természetesen üzletpolitikai koncepciónknak megfelelően előzetes díj felszámolása nélkül elvégzünk. Szakértőink kezelni tudják azt a problémát is, ha korábban egy bank már elutasította hitelkérelmét.

Széchenyi Kártya!

Ha maximum 25 millió Ft-ra van két héten belül szüksége igényeljen Széchenyi Kártyát. Amennyiben átmeneti likviditási problémái vannak, vagy hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor a Széchenyi Kártya a megoldás az Ön gondjaira.

Vállalkozói Hitelek!

Ha vállalkozását fejleszteni szeretné lehetősége van rugalmas vállalkozói hitelek igénybevételére maximum 62,5 millió Ft erejéig, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított forrásból.

  • Forgóeszköz-finanszírozás: minimum 3 millió Ft, maximum 31,25 millió Ft hitel vehető igénybe.
  • Beruházási hitel: minimum 3 millió Ft, maximum 31 millió Ft a hitelkeret, viszont nagyobb projektek esetén van lehetőség egyéb banki hitelekkel együtt történő finanszírozásra is.
Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
1133 Budapest, Thurzó utca 5/C fszt. 7.
(7-es kapucsengő)
Telefon: 36 (1) 786 0183
Mobil: 36 (20) 979 9763
FAX: 36 (1) 700 1911
E-mail: info@forrascentrum.hu
Pályázati részleg vezető:
Pigniczki Sándor
Mobil: (36) 20 979 9753
Hitelrészleg:
Mobil: (36) 20 979 9763

Ingyenes hitel és pályázatfigyelés

Ne maradjon le a lehetőségekről! Regisztráljon most ingyenes pályázat és hitelfigyelésre!